Astrid aan het woord
Terug naar het overzicht

Over Astrid

Teamleider bij Tennet

31 juli 2014
Deadline

Werkt sinds 2,5 jaar als Teamleider van het team services bij de afdeling Inkoop van TenneT. “Mijn werk is erg leuk en heel afwisselend.”

 

Samen met het team zorg ik voor een verbinding tussen wat de buitenwereld te bieden heeft en TenneT intern nodig heeft.” Het team waar ze leiding aan geeft is heel divers. “We hebben verschillende types mensen, eigenlijk een hele mooie regenboog aan persoonlijkheden. Dat is onze kracht! “

Alles over TenneT

TenneT is een dynamische organisatie, die de komende jaren zal blijven ontwikkelen, leggen Astrid en Leonie uit. “Niet alleen TenneT intern verandert, maar ook de energiewereld. En Inkoop loopt mee voorop op veranderingen.”

 

Dat TenneT intern is veranderd, is ook te zien aan het nieuwe hoofdkantoor dat op het Business Park in Arnhem is gebouwd. Een ruim, licht en open gebouw. Geen vaste werkplekken, thuiswerkmogelijkheden, reizen buiten de spits en een moderne werkomgeving zijn hier heel normaal. Astrid en Leonie zijn trots op hun werk bij TenneT: “TenneT is de enige Transmission System Operator (TSO) in Nederland, een unieke werkgever.”

Wat Astrid zoekt

Aan de ene kant zoeken we energieke en gedreven mensen die dynamiek opzoeken. Aan de andere kant moeten toekomstige collega’ s ook rust en focus kunnen opbrengen om de processen goed en foutloos te kunnen doorlopen.

 

TenneT heeft veel te bieden vinden Leonie en Astrid. Leonie werkt nu 8,5 jaar bij TenneT en maakt daar graag nog eens 8,5 jaar van. “TenneT is een leuk bedrijf met betrokken mensen, je bouwt daardoor echt iets op met je collega’s.“ Astrid merkt op dat er bij TenneT veel hoog opgeleide mensen werken. “Ik ergens gewerkt waar zo veel hoger opgeleide mensen werken. Medewerkers zijn gedreven en hebben een passie voor wat we hier doen.” TenneT gaat een uitdagende tijd tegemoet. “We bouwen aan vitale infrastructuur voor Nederland.”

Meer informatie?

Terug naar het overzicht